Top of the league etter halvspilt!!!

Kvik Halden er nyopprykket fra 3.divisjon, men det skulle en ikke tro ut fra tabellposisjonen i 2.divisjon, avdeling 1. Fasit: 26 poeng og første plass etter halvspilt sesong lar seg høre både her og der, og sannelig har også Ørjan blitt annonsert som en “coming man” av Nettavisens sportsavdeling. Vel fortjent.

DSC_0086-150x150

Nå skal det sies at det var heller labert oppmøte fra Fortet på siste seriekamp før sommerferien, noe som gjør at kampreferatet blir heller mangelfullt. Ti timers tur til Steinkjær, samt utdrekkalag, gjorde sitt til at folk fikk ordne seg med Prima Radio og “sæss-æmm-æss”. Likevel tror jeg kanskje Steinkjærs utsendte var mer på drekka og e-sigarett enn oss da de presterer å nevne, på live-update, Ray som spillende trener for Kvik. Håper du får en skriftlig beklagelse her Ørjan. Makan…

Etter Prima Radio å dømme, var det en fartsfylt 1.omgang med skudd i bøtter og spann. Dette er godt nytt, håper dette holder ved også etter ferien. Steinkjær hadde fått tilbake sin bestemann, keeper Gary Hogan, noe som gjorde seg serdeles gjeldende. Takket være Mr.Hogan og en lettere forvirret mann med flagg på sidelinjen, puttet nemlig gutta “bare” 2 tellende ganger. Hogan avverget sågar et straffespark med hodet. Holder han formen etter sommerferien, kan faktisk SFK holde seg i FairPlay-ligaen. Når dette er sagt var det en viss Frode Larsen som også hadde en solid dag på andre siden av banen. Et virkelig  kupp som er en av hovedårsakene til serieledelsen.

20.min: Samba-Sabri 0 – 1. Langskudd-kongen viste seg igjen, denne gang fra 18 meter. Etter fjorårets mange nesten-forsøk, har han virkelig stilt inn siktet denne sessongen.

40.min: Petter 0 – 2. Et pangskudd som Hogan redder mesterlig, men som Petter Hermstad eksekuterer kontant i mål på retur. Rett mann på rett sted til rett tid :)

Etter pause ble det tid for feriefotball, som i kampen mot Byåsen. Denne gang er det en bedring av SFKs organisering, samt freding av keeper som er årsaken til at omgangen ender 1 – 1.

83.min: SFKs Eirik Nordseth 1 – 2. Et utagbart frispark, rett i krysset fra ca.20 meter. En goal som tenner noe hos SFK, før…

93.min: Ole Morten UNUM 1 – 3. Etter et kjempeangrep av SFK viser gutta hvordan det skal gjøres, og punkterer kampen med et etterlenget nettsus fra Mr.Hat Trick!

Etter at kampen er slutt er det stor uenighet over hvor mye Steinkjærs mål skulle telle. Dette er ikke basket, og en SFK-spiller får fortjent sitt andre gule kort. Hjelper ikke akkurat for et lag som har stø kurs mot nedrykk.

Pluss til:

– Frode: Står igjen en fabelaktig kamp.

– Sabri: Konstant uromoment.

– Unum: Tross innbytter-rolle gjør han det han skal, nemlig å punktere kampen i sluttminuttene. Kan dette være kampen det snudde for Mr.Hat Trick?

– Ørjan: En “coming man” innen norsk fotball, og har tydeligvis noe stort i tankene for Kvik Halden.

Minus til:

– Dalende innsats etter pause. OK, det var snart ferie, men Steinkjær var ikke HELT ufarlige.

– 17.mai – flagging i juli. Dette skal kun gjøres på 17. mai, eventulet litt før, for treningens skyld, hvis du går i barnehage.

 

Vi ønsker med dette alle medvirkende parter i Kvik Halden en god ferie, og gratulerer med tabelltopp etter halvspilt sesong!!!