J.F.K.? Nei, nei. J.F.O.!!!!!!!

Etter mye fram og tilbake i media, Nederland og sikkert også hos hovedaktørene selv, har vår alles store Jonas Faraasen Olsen tatt pennen fatt og signert seg tilbake til Kvik Halden. Etter 2 sesonger med litt opp og ned i Jupiter-league, kommer han nå tilbake til klubben i våre hjerter. En klubb som også har en enorm plass i hans eget hjerte. Selvsagt vil et ungt fotballtalent som har startet sin utenlandskarriere, helst fortsette i dette sporet. Det forstår til og med vi. Da er det særdeles stort at det samme talentet heller vender nesa en tur hjemom for å utvikle seg videre på eget gress. Dette viser både at noe vesentlig riktig er på gang i denne klubben, som for ca. 2 uker siden fylte 105 år siden. Og ikke minst at Jonas F.O. er en mann med stor innsikt i sin egen fotballfremtid, med et stort hjerte for Halden.

090610_a-laget_seriekamp_askim_jonasfaraasenolsen-150x150
Hva vil så Jonas tilføre spillergruppa, nå som laget allerede er godt besatt på spiss-plassen? Med Emma i storform, Ole-Morten på stormskritt tilbake, og med en Sly som til tider gjør det helt utroligste, vil dette kunne bli et skikkelig bikkjeslagsmål. Men jo, Jonas er uten tvil en forsterkning. I spillergruppa generelt, og på spissplass spesielt. Han har allerede en rutine kun Ray overgår, og har vist 97 ganger tidliger for både klubben og Fortet hvor målet står. 97 mål. På 4 sesonger. Og så ut i den store verden. Fra et daværende norsk 3.divisjonslag. Og når han til og med går rett inn og blir en av de beste på løpetest i MVV Maastricht! Som spiss!! Som en høy, sterk muskelspiss!!! Do I really need to say more?!?!?!

Vi i Fortet vil med dette ønske Hat-trick – Jonas hjertelig velkommen tilbake, måtte det bli en minst like målrik tid denne gangen ;)