Småsurt tap mot Stabæk 2

Det ble jevnere enn de mange tilreisende fra Halden hadde håpet på, og like før slutt stakk også Stabæk av med alle poengene.

DSC_0022-1024x680
Kvik åpnet friskt og angrep flere ganger før Stabæk fikk stor fart i en overgang. Ingen klarte å holde følge med Torstein Andersen Aase, som satt inn sitt sjette mål i andredivisjon i år. Desverre endte det med at Stabæk fant nøkkelen til hvordan de skulle skape sjanser, og skapte etter dette en del sjanser på lignende overganger.

Kvik HFKs utligning kom på et mønsterangrep. Fabian Andersen starter i et enormt rom på høyrekanten, og får ballen perfekt servert. Han holder full fart ned til dødlinja og slår 45 grader ut til Emmanuel Amarh som står perfekt plassert i feltet. Vår toppscorer trenger ikke mer enn et touch for å gi nytt håp.

DSC_0044-1024x680

Andreomgang var noe mindre sjansefylt enn den første. Stabæk var et par hakk mer kyniske enn gjestene, og vant mye dueller på det. Selvsagt kan man starte en diskusjon om hvor mye fair play det var i en del av duellene, men så lenge dommerne tillater det må gutta tråkke til like hardt for å få tak på ballen.

Kvik hadde et par gode sjanser til å ta ledelsen, men stort sett kom avslutningene på feil tidspunkt. I tillegg gjorde linjemannen en offsidefeil i et angrep hvor Raymond Kvisvik hadde mye tid til å treffe perfekt med innlegget. Dommerne overså også en straffesituasjon når Fabian Andersen både tackles og holdes på en gang. Med litt bedre plassering fra dommernes side hadde de nok fanget opp den.

Stabæks seiersmål kom sent. En sjelden Stabæk-corner i andre omgang endte opp med flere dueller foran mål, og igjen var de Blaa hakk tøffere i duellene og fikk kranglet ballen inn. Surt når det ellers var en jevn kamp, men skal det bli seiere i denne divisjonen må duellene vinnes i begge ender.

DSC_0048-1024x680

Pluss til:

  • Fabian. Ble byttet ut haltende mot slutten av kampen, men var involvert i det meste som ble virkelig farlig.
  • Christian Halvorsen. Så ut til å være den av de fire forsvarerne som var på nett allerede ved kampstart.
  • Toppscorer-Emma. Målet var av typisk goalgetterkvalitet. Han plasserer seg perfekt og avlsutter enklest mulig.

Minus til:

  • Offside-Emma. Han mistet muligheten til å delta i et par angrep fordi han ikke kommer seg ut i tide. Det fører igjen til at forsvaret får ballen i retur veldig fort.